Zoë

 Ons lieve meisje Zoë .

Zoë is geboren op 30 januari 2014 in het Amphia ziekenhuis molengracht te Breda. Dit mooie meisje heeft mij voor het eerst mama gemaakt en is een enorme schat.
Met haar grote blauwe ogen en haar mooie blonden haren veroverd ze heel wat harten met haar grapjes en leuke uitspraken. Ik kan wel zeggen dat dit meisje al veel voor haar kiezen gehad heeft de afgelopen twee jaar van haar leventje. Maar ondanks alles blijft ze zo heerlijk haarzelf.
Het is een pittige meid, altijd vrolijk en enorm actief (Soms denk ik wel eens bij mezelf waar zit in godsnaam die uitknop hihi)

Dansen, zingen en toneel zijn haar favorieten bezigheden, daarbij horen natuurlijk ook verkleden en schminken.
Wat ze absoluut niet graag doet is slapen, want dit blijft al vier jaar lang elke dag een klein probleempje.
Ze is een fan van alle prinsessen die er maar bestaan, denk dan aan Anna en Elsa maar ook Assepoester Doornroosje of Rapunzel. Buiten dat het zo’n prinsessen fan is vindt ze bepaalde musicals ook geweldig zoals de gelaarsde kat van de Efteling. Alle liedjes zingt ze uit volle borst mee en zelfs de dansjes kan ze, regelmatig kijken Paul en ik naar een voorstelling van haar.

Haar favorieten eten is snoep en chips, nee gekheid. Ze had eigenlijk in Italië geboren moeten worden want pasta’s vind ze heerlijk en eet ze het liefst elke dag.
Ik hoop dat Zoë gewoon lekker haarzelf blijft in haar mooie leventje, gewoon die fijne meid met een dosis humor en die vrolijkheid. Dat meisje dat altijd spontaan is en iedereen bij alles betrekt, die het lastig vind als iemand zich bezeerd of verdrietig is en gelijk komt helpen of je komt troosten. Dat meisje met die mooie lach en prachtige blonde haren en ogen om in weg te dromen.

Op mijn blog zal je vast nog heel veel verhalen lezen over deze lieve meid, en soms zal je misschien een zakdoekje erbij moeten pakken want oh wat haalt ze gekke streken uit.

Veel liefs,
Mama Joon.