Xam

Xam, ons lieve kleine ventje.

Xam is geboren op 18 augustus 2017 in het Elisabethziekenhuis te Tilburg, ook Xam is een fijn zomerkindje. De dag van bevalling was het maar liefst 25 graden en volop zon ( gelukkig duurde deze bevalling maar 2,5 uur en is er klimaat control op de verloskamers).

Xam is een bijzonder mannetje met nu al een rugzakje, zijn gezondheid is de eerste maanden niet optimaal geweest en heeft daarom een slechte start gehad. Heeft de eerste vier maanden van zijn leventje 5 maal in het ziekenhuis gelegen waarvan twee keer met de ambulance opgehaald omdat hij een ALTE had. Over deze gebeurtenissen zal je ook zeker nog veel lezen in mijn blogs.

Xam is echt twee druppels water zijn vader qua uiterlijk, die grote ogen die boekdelen spreken is echt mijn zwak voor hem. Xam is een knuffelkont en zit het liefst heel de dag bij mama of papa op schoot. Hij vind het ook fijn om in de box te spelen maar wij moeten wel altijd in zicht zijn. Verder is Xam een hele fijne baby en ontzettend lief. Hij brabbelt al vanaf zijn geboorte dus ik ben benieuwd wat voor kletsmajoor het gaat worden later. Samen met papa zijn dit de enigste twee jongens in het gezin, dus soms zeggen Paul en ik weleens tegen elkaar dat het zielig voor hem is later als hij onder de make-up zit en aangekleed is als prinses. Gelukkig heeft hij dan zijn stoere papa om andere leuke dingen mee te doen hihi.

 

Voor Xam hoop ik op een fijn leventje, zonder al te veel ziekenhuisbezoekjes of ziek zijn. Gewoon lekker die lieve mooie Xam blijven die hij is. Ons bijzondere ventje.

Veel liefs,
Mama Joon.