augustus 8, 2019

Naar Spanje met de auto, kamperen met drie kinderen.

De zomervakantie van 2019 is erg wisselvallig zoals we allemaal hebben gemerkt. Toen het in de 2e week van de vakantie nog niet echt geweldig weer was kreeg ik kriebels, kriebels om heerlijk naar een zonvakantie te gaan. Gelukkig dacht mijn lieve man daar ook zo over.

Vliegvakantie’s last minute voor 5 personen vinden wij belachelijk duur, een simpele vakantie met het vliegtuig zou ons minimaal drieduizend euro kosten. We besloten om eens rond te vragen in de familie naar een tent. Paul heeft dat vroeger jaren lang gedaan, ik zelf nog nooit dus ik vond het best een beetje spannend. Goed, nu de vraag waar gaan we heen?!

Ik kwam allerlei leuke campings tegen maar geen een met de wensen die ik had, mijn wens was namelijk dat er veel wateractiviteiten op de camping waren voor de kinderen. Eindelijk vond ik er een maar dan in Spanje.
Paul en ik hebben elkaar lang aangekeken en besloten het maar te doen.

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Camping stel in Spanje, voorbij Barcelona en voor Tarragona. Een super leuke camping, niet te massaal maar wel heel veel te doen. Met vooral veel Spaanse toeristen maar daar houden wij wel van, het idee om op vakantie te zijn en niet alleen maar Hollanders tegen te komen. We vertrokken op woensdag avond om 19.00. Die ene woensdag in deze vakantie waarbij het 36 graden was stonden wij alles in te pakken, gelukkig hadden we wat voorwerk gedaan en zat het meeste de avond ervoor al in. De reis verliep soepel, de kinderen vielen naar een paar uur in slaap en we hadden de volgende morgen een tussenstop in Beziers. Op deze plek hebben we onze Loïs haar 3e verjaardag gevierd met familie die toevallig in Zuid-Frankrijk waren. In de avond zijn we naar een hotel gegaan om te overnachten zodat we op vrijdag ochtend verder konden reizen. We hoefde maar 4 uurtjes nog maar dus dat was goed te doen.

In een tent slapen beviel ons ook super, we sliepen gezellig met zijn alle bij elkaar en dat vonden de kinderen ook erg gezellig, ze gingen daarom ook heel goed slapen. Zo goed hebben ze nog nooit geslapen hihi. Wij hebben een super toffe vakantie in Spanje gehad en gaan volgend jaar gewoon weer lekker terug, alleen dan wat langer!

Gaan jullie met de auto of het vliegtuig op vakantie? en hoe is jullie ervaring hiermee? Laat het mij weten om hieronder te reageren.

Liefs,

Mama Joon

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *