januari 26, 2019

Centerparcs Heijderbos

Het weekend van 18 januari ’19 zijn wij heerlijk een weekend op vakantie geweest naar CenterParcs Heijderbos.
Wat was dit een beleving voor de kinderen maar ook erg leuk voor volwassenen.
Wat vooral erg leuk was lees je hieronder!

Op vrijdag ochtend waren we al vroeg vertrokken zodat we deze dag alvast konden besteden in het zwembad, we houden er nogal van om uren in het zwembad te vertoeven dus dit was een ideale kans.
Met binnenkomst worden we al vriendelijk begroet door de medewerkers bij de parkeerplaatsen.
Paul en ik zeggen nog tegelijk tegen elkaar: Jeetje, wat een fijne mensen hier!
We parkeren onze auto en gaan op zoek naar opa en oma want we gingen gezellig op familieweekend.

De eerste indruk van het zwembad voor de kinderen was overweldigend, het enigste wat ik hoorde vooral bij Zoë en Loïs was wauw mam, mooi of daar wil ik heen pap. Het was nog redelijk rustig rond een uur of 11.00 dus we konden een fijne plek kiezen om onze spullen te laten en om straks nog lekker wat te eten en drinken.
De kinderen vliegen alvast het kinderbadje in want die doe ik altijd meteen vleugels en zwemvesten aan bij het omkleden, scheelt voor mij een hoop discussie en voor de kinderen is het meteen feest. Dubbel winst dus in mijn ogen!

Je hebt twee super leuke kinderbadjes, de een voor de baby’s en dreumesen, het water is hier 0,15 cm hoog en heerlijk warm.
Je vindt er een kleine glijbaan waar je eventueel als ouder met kind af kan gaan en wat sproeiers.
Het andere badje is zo’n 30 a 40 cm diep en wat uitdagender voor de peuters en kleuters. Een open en dichte glijbaan en wat speelattributen. Precies genoeg voor de kinderen.

Een grote glijbaan, familieglijbaan en wildwaterbaan maken het leuk voor de schoolkinderen en tieners, daarnaast nog een mooi golfslagbad en nog iets heel bijzonders: een buitenbad met aquariums. Hoe gaaf, je duikt in het diepen en ziet de vissen zwemmen. Onze kinderen kunnen het nog niet maar mocht je kinderen hebben met een A,B of C diploma is dit zeker een leuk weetje!

Naast het zwembad hebben ze ook een jungle, leuk voor jong en oud. Je kan er klimmen, van de glijbaan maar ook lekker wat drinken of eten. Met water spelen of met klei is geen uitzondering want alles kan in in de jungle. Een tip: trek je jas uit en doe de kinderen oude kleding aan!

Paul en ik houden wel van uiteten gaan en dat hebben we dan ook gedaan in het weekend. Met een arrangement zijn we twee avonden uiteten geweest en dat was heerlijk. avond’s nog een leuke show en je weekend is weer voorbij!

Wij gaan binnenkort ook zeker nog eens terug,
Gaan jullie weleens een weekendje weg?
Wat zijn jullie favorieten parken?
Laat het hieronder weten!

 

Liefs,

Mama Joon.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *