Paul

Paul, mijn grote liefde.

Met heel veel trots stel ik mijn lieve mannetje Paul voor. Paul is een super papa en een uitstekende man om mee getrouwd te zijn. Paul en ik hebben elkaar leren kennen via het internet en waren al snel smoorverliefd op elkaar.
Op 28 September 2012 kregen wij een relatie en zijn officieel samen gaan wonen op 1 april 2013 in Breda. Zoals je leest ging het bij ons allemaal vrij snel.
Om het verhaal nog leuker te maken wilde wij al heel snel trouwen maar daar kwam een klein wondertje even tussendoor genaamd Zoe, we hebben dus onze bruiloft even uitgesteld.
Vervolgens zijn wij 30 januari 2014 voor het eerst papa en mama mogen worden van onze kleine meid.
Wij zijn in April 2014 verhuisd naar het oh zo gezellige Brabant ( in het dorpje Gilze) en uiteindelijk op 7 mei 2015 getrouwd. Ons gezin werd uitgebreid op 25 Juli 2016 door onze tweede prachtige dochter Lois en om ons gezin dan misschien wel compleet te maken kregen wij op 18 Augustus 2017 onze knappe zoon Xam.

 

 

Paul is een hardwerkende man met heel veel muzikaliteit. Zo is hij muziekleraar op verschillende scholen en muziekverenigingen in Fijnnaart, Huijbergen, Hoeven, Rotterdam, Breda en Bavel. Ook wordt hij vaak ingehuurd op verschillende locaties om workshops te geven. Paul is de drummer van een te gekke band genaamd Party Criminals en treedt regelmatig op met deze band.

 

 

Over Paul zal je regelmatig ook lezen want tja hij is natuurlijk wel de man des huizes.

Veel liefs,
Mama Joon