juni 15, 2018

Start gastouderopvang!

Zoals jullie eerder hebben gelezen zat ik de afgelopen tijd een beetje met mijn gevoelens in de knoop, ik wilde heel graag wat anders doen dan tandartsassistente maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om de kinderen veel weg te brengen. In 2015 was het gastouderschap al weleens door mijn hoofd gegaan maar toch maar weg gewuifd aangezien ik nog graag kinderen wilde en dan toch zelfstandig was.

Nou ik heb de knoop nu dan toch echt doorgehakt en per 1 september begin ik als gastouder. Mijn opvang gaat gastouderopvang ’t Limbergenpleintje heette en ik ben enorm trots op deze ontwikkelingen. Eindelijk heb ik gevonden wat ik graag wil en wat mij gelukkig maakt. Ik ben dol op kinderen en dat combineren met mijn eigen kinderen is toch ideaal?! Dus als jullie nog lieve papa’s en of mama’s weten die een super leuke gastouder zoeken in Gilze, stuur ze dan maar snel door!!

 

Vorige week maandag was de GGD op bezoek om ons huis goed te keuren en mij kunnen te toetsen, nou gelukkig is dat allemaal goed. Ik was daar toch best zenuwachtig voor moet ik eerlijk zeggen. De flyers zijn inmiddels binnen dus het flyeren kan beginnen, mijn website is ook gemaakt al moeten er misschien nog wat aanpassingen komen en ik heb dan ook mijn eerste gesprekken binnenkort staan met vraagouders. Ik ben zo mega blij, hopelijk mag ik mezelf straks een goed draaiende gastouder noemen. Ik kom ook in het LRKP dus vraagouders kunnen ook toeslag vragen als zij bij mij opvang krijgen.

Nou dit was het dan wel weer voor even, jullie mogen mijn blog allemaal delen natuurlijk, hoe meer mensen weten dat ik gastouder ben hoe beter natuurlijk! Ook mogen jullie het aan iedereen vertellen of natuurlijk met je eigen kinderen naar mij komen!

Veel liefs,

Mama Joon.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *