Loïs

Loïs, mijn kleine mini me.

Deze kleine meid is geboren op 25 juli 2016 in het Elisabethziekenhuis te Tilburg, een heerlijk zomer kindje. Pfoe wat was het warm die dag, 28 graden en volop zon ik vergeet het nooit meer.
Voor Loïs hebben Paul en ik wat extra moeite moeten doen via hormonen maar gelukkig is ze er dan toch eindelijk en wat een heerlijk kind is het toch.

Als ik naar haar kijk dan zie ik mezelf, niet alleen qua uiterlijk maar ook haar eigenwijze karaktertje. Dit lieve meisje is een enorme kroelkont en doet dit het liefst heel de dag met ons, tja alleen met ons en soms hebben de opa’s en oma’s ook geluk. Ze is dol op haar grote zus Zoe en kijkt als een berg tegen haar op. Loïs is een mooie meid met prachtige donkerblonde krullen en groen bruine ogen. Ze heeft de allerschattigste lach ever en maakt hier graag gebruik van. Ze wil graag alles Zelf doen en als dit niet lukt kan ze de hoogste noten makkelijk halen. Loïs is lief en de vrolijkheid zelve maar is wat terughoudend naar vreemden. Eerst even de kat uit de boom kijken voordat ze actie onderneemt, tja dat heeft ze van geen vreemde.

Lois is dol op Nijntje, ze leest het liefst heel de dag boekjes over Nijntje en voor het slapen gaan kijken we samen een filmpje van Nijntje. Als er ergens Nijntje is of op een afbeelding te zien is komt er een grote lach op haar gezicht en roept ze: mama, die mama nijn.
Ze is een enorme tutverslaafde en loopt het liefst heel de dag met haar tut in haar mond, zelf noemt ze deze tutu. Helaas heeft ze een strenge moeder en mag ze de tut niet heel de dag meer in der mond (pff balen zo’n moeder zeg).

 

Ik hoop dat deze prachtige meid een mooi leventje krijg, haarzelf lekker mag ontwikkelen op haar eigen tempo en ze ook lekker haarzelf blijft. Want deze meid is een enorme schat waar iedereen gek op is.  Ook over deze lieve schat zal je nog veel verhalen lezen op mijn blog.

Veel liefs,
Mama Joon.