februari 14, 2018

Waarom ik fotograferen zo leuk vind?

Vanaf kleins af aan stond ikzelf al voor de camera, mijn vader zijn hobby was of beter gezegd is fotograferen en ik vond het geweldig om dan voor hem model te staan.

Toen Zoë geboren was wilde ik ook al snel mijn eigen spiegelreflexcamera om te oefenen. De foto’s werden steeds beter en zo kon ik onze eigen bijzondere momenten vastleggen. Al snel liep ik als een paparazzi achter Zoë aan en kreeg ik regelmatig de opmerking van manlief dat ik net een japanner ben in een ander land ( Duss, moet ik dat opvatten als compliment of???).

Zo leek het mij leuk om van andere mensen ook hun mooie momenten of zelfs hun mooie dromen vast te leggen. Zo nu en dan mag ik dat ook doen en dat vind ik geweldig. Hoe bijzonder is het om herinneringen voor later vast te mogen leggen voor een ander. Ooit hoop ik hier mijn werk van te maken maar voor nu is het puur mijn hobby.

Ik kan er mijn creativiteit mee kwijt en zo ook even in mijn eigen wereld zijn.
Ook vind het fijn om met mensen bezig te zijn en vind fotograferen leuk.
Nou 1 en 1 =???? JUIST 2.

Voor de mensen die het leuk vinden om mijn foto’s te zien of zelf foto’s willen hebben van zichzelf kijk even op mijn facebook pagina mooie dromen fotografie.

Liefs,

Mama Joon

Comments

9 thoughts on “Waarom ik fotograferen zo leuk vind?

  1. Pingback: writeaessay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *