februari 19, 2018

Webshop Spijkersz

Super leuke webshop Spijkerz!!

Even een blogje over een super leuke webshop genaamd Spijkerz.
Deze webshop verkoopt te gekke dingen zoals lifestyle producten voor de babykamer of leuke handgemaakte items voor jou kindje.
Ik kwam deze webshop tegen op Instagram en was meteen enthousiast, van handgemaakte wagenspanners tot leuke handgemaakte poppetjes die voor jou gezin kunnen staan.

 

Webshop Spijkersz

 

Zelf was ik opzoek naar een wagenspanner, boxmobiel hangers en een vlaggenlijn met de naam van mijn zoontje Xam. Ik zag verschillende varianten de website van spijzers staan en had veel vragen. Dus een berichtje was zo gepiept. Al heel snel kreeg ik een berichtje terug met allerlei voorbeelden en kleurenoptie. Echt super gaaf, een product met de handgemaakt naar jou eigen wens en keuzen. Mooier kan haast niet. Vol verwachting klopte mijn hart en wachten ik op mijn pakketje. Wauw, zelfs het pakketje was snel binnen. Echt een super fijne service!

Ik ben heel erg blij met mijn producten. Goede kwaliteit, fijne stoffen en keuze uit prachtige kleuren. Inmiddels is zij ook haar Eigen blog begonnen echt super leuk om te lezen!
Echt een topper, neem snel kijkje op de website van Spijkersz en shopse!

Veel liefs,
Mama Joon.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *