juni 11, 2019

Tuinposter van Fotofabriek

Super gaaf zo’n tuinposter!

Vorig jaar ben ik aanmerking gekomen met het bedrijf fotofabriek, het is een fijn online bedrijf wat fotoproducten produceert. Vorig jaar heb ik een prachtig canvas mogen laten maken van onze zoon Xam en dit jaar hebben we een onwijs gave tuinposter mogen laten ontwerpen.

Deze tuinposter is van fotofabriek

Op de website van fotofabriek kan je allerlei producten bestellen zoals ik eerder aangaf, dit keer was het aan ons de eer om een tuinposter te bellen. Het bestellen gaat heel simpel via deze link . De poster kan in verschillende formaten gemaakt worden, het programma om de foto te plaatsen in de poster is heel erg simpel. Het bestellen ervan ook, alles wordt netjes stap voor stap uitgelegd.
De gave tuinposter was binnen 1 dag al binnen, op dinsdag ochtend besteld en op woensdag middag al binnen! Wat fijn dat de levering al zo snel was, de tuinposter zat in een stevig karton waardoor de poster zelf niet kan beschadigen. Het ophangen van de poster is ook makkelijk, er zitten verschillende ijzeren ringen in waardoor je het makkelijk kan ophangen aan een schutting of muur!

Wil jij nou ook een mooie tuinposter in jou tuin, ga dan snel naar de website van fotofabriek en bestel er snel eentje. Misschien nog een leuk idee voor vaderdag?!

Liefs,

Mama Joon.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *