augustus 9, 2018

Review Shoesme sandalen

Voorpet

De deur bel gaat en mijn dochter staat te springen, ze mag het pakketje aannemen van de postbode en rent als een dolle dwaas naar de eettafel. Daar roept ze of ze het open mag maken, gelukkig het mag riep ze blij. Ondertussen dat mijn dochter het pakket van de Shoesme sandalen open maakt film ik mee. Ze is dol op cadeautjes en ook dol op schoenen dus dit was natuurlijk geweldig! Haar mond viel open en ze kon alleen maar zeggen :’‘mama deze sandalen wil ik voor altijd aan!’’

Wat vind je mooi aan de sandalen? 

De sandalen zijn prachtig afgewerkt en lijken op het oog erg fijn te zitten, de heerlijke vrolijke zomerse kleuren maken je blij. Het fijne is aan deze sandaal dat het overal bij past omdat het grootste gedeelte van de sandaal zilver is. Het flosje aan de zijkant van de rechterschoen maakt de schoen helemaal af!

Wat vind je handig aan de sandalen? 

Handig aan de sandalen vind ik dat het een klittenband sluiting is waardoor mijn dochter ze prima zelf aan kan doen. Ook vind ik het fijn dat ze er niet zo uit kan piepen omdat de enkel toch vast zit in de sandaal. Mijn dochter heeft vaak de neiging om scheef te lopen op sandalen maar dat gaat nu perfect!

Wat ik van de pasmaat vind? 

Mijn dochter heeft vrij brede voeten waardoor niet veel schoenen passen of moeilijk zoeken is, deze schoenen zitten prima. Ze zijn nog iets ruim maar dat ligt eerder aan mijn dochter haar voetjes dan aan de schoenen. Zoals ik eerder al zij sluit hij ook fijn aan bij de enkel waardoor ze niet scheef gaat lopen of ze de sandalen verliest. Ze kan nu heerlijk met haar vriendjes en vriendinnetjes rennen zonder af en toe te moeten stoppen voor haar sandalen..

 

Wat ik vind van de prijs – kwaliteitsverhouding? 

Ik ben erg tevreden met de sandalen, de prijs – kwaliteitsverhouding

vind ik daarom ook terecht. Het zijn goed afgewerkte schoenen, ogen netjes en mooi en daar mag je dan ook wel wat voor betalen. Het is echt leer en ik ben daar altijd wel voor omdat dat beter is voor de voetjes i.v.m. zweten. De pasvorm is goed en mijn dochter is het meest blije kind van school. Meer heb ik denk ik niet te wensen met / voor een paar sandalen!

Zou ik de sandalen aanraden ? 

Zeer zeker, ik ben echt super tevreden over de sandalen en ik weet ook zeker dat ik volgend jaar weer sandalen ga bestellen bij Shoesme. Het is een vrij soepele zool waardoor ook de allerkleinste die net kunnen stappen er makkelijk op weg kunnen. Toen onze dochter nog heel klein was droegen wij vaak Shoesme schoenen en daar zijn wij altijd erg tevreden over geweest! De collectie is zo groot dus voor ieder wat wils!

Veel liefs,
Mama Joon

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *